Meistä

Finerin tarina

Finer on kahden yrittäjän kehittämä idea, jotka halusivat yhdistää erilaisia ​​taitojaan perustamaan yrityksen, joka tarjoaa helppokäyttöisiä, edullisia ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja uusille vesikokemuksille.

 

Molemmilla perustajilla on yhteistä rakkautta avoimiin vesiin, koska heillä on henkilökohtaista kokemusta hyvin erilaisilta toimialoilta, mukaan lukien muoti, ruoka, fysioterapia ja autoteollisuus.

Sekä syntyneet että kasvaneet Suomen länsirannikolla, pienessä rannikkokaupungissa – Pietarsaari, ajanvietto merellä ja paikallisella järvellä on toinen luonne näiden yrittäjien kannalta. Vielä tänä päivänä, kun perheen isät asuvat eri puolilla maata, vuotuinen kalastusviikonloppu on pyhä aika, jota ei koskaan peruuteta.

Pietarsaari tunnetaan kansainvälisesti sekä vanhoista että uusista veneenrakennusperinteistään. Satoja vuosia sitten Pietarsaareen rakennetut puiset alukset kiertelivät maapalloa, ja vielä nykyäänkin kaikkien aikojen maailman arvostetuimmat purjeveneet on rakennettu todennäköisesti Pietarsaaressa.

Kun tämä veneenrakennusperintö oli veressä ja rakennusyritysten alusta saama parempi asenne, Finer perustettiin tuomaan veneilyyn uusi edullinen ja ympäristöystävällinen ulottuvuus.

Kaikki alkoi ajatuksena parantaa kalastusveneen suorituskykyä ja mukavuutta. Kuinka kalastaa täydellisessä hiljaisuudessa? kalastusaluksella, joka on niin helposti hallittavissa, että se voi kääntyä oman akselinsa ympäri, ja voit ajaa sitä täydellisessä hiljaisuudessa koko päivän? Tämän lisäksi ratkaisun tulisi olla edullinen, joten se on saatavilla sekä vapaa-ajan harrastajille että kaupallisille kalastajille.

Vastaus oli Daisy, sähköhybridisarja, joka voidaan asentaa mihin tahansa kalastusveneeseen suorituskyvyn parantamiseksi, polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi ja kaikkien kalastajien työolojen parantamiseksi.

Daisystä alkaen Barbara kehitettiin ratkaisuksi, joka sopii kaikille veneilijöille, jotka haluavat tehdä nykyisestä veneestään ympäristöystävällisemmän samalla kun ne parantavat nykyisen aluksensa mukavuutta ja lopputehoa.

Näiden hybridisähköpakkausten kehittämisestä saatujen kokemusten perusteella yrittäjämme halusivat viedä asiat askeleen pidemmälle ja kehittää 100-prosenttisen sähköaluksen, jolla on vähintään sama suorituskyky kuin perinteisellä veneellä ja jolla on parempi mukavuus samalla tai halvemmalla kuin perinteiset kollegansa. Näin Greta syntyi.

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.