Sähköveneet

Meidän ratkaisut

Greta

Greta on Finerin avaimet käteen-veneratkaisu, joka tekee sähköisen veneilyn mahdolliseksi kaikille. Kyse on 470 cm pitkästä veneestä joka on kehitetty muistuttamaan käyttäjiä klassisesta veneestä, löytyen melkein jokaisesta suomalaisesta kesämökistä.

Cathy

Tulossa myyntiin loppukesästä 2021!

Greta

Gretasta

You don´t have to be big to make a difference

Greta on Finerin ensimmäinen käyttövalmis aurinkovoimalla käyvä sähkövene. Hänet on suunniteltu alusta alkaen sähköveneeksi, eikä se ole vanha polttomoottorivene, joka on muutettu aurinkoenergiakäyttöön. Tämä tarkoittaa, että hän on optimoitu aurinkosähköistetty. Tämä on myös tärkein syy siihen, miksi hänellä on niin ylivertainen suorituskyky.

 

Yksi tärkeimmistä suunnitteluominaisuuksista, joka mahdollistaa Gretan korkean suorituskyvyn, on hänen kevyt runkonsa. Koko vene painaa vain 75 kg, kun lisäät moottorin, akun ja aurinkopaneelit, kokonaispaino on 150 kg. Näistä 150 kilosta 60 kg tulee akusta, joka on sijoitettu veneen keskelle. Tämä antaa erittäin vakaan veneen, joka yllättää useimmat käyttäjät.

 

Toinen hyvin näkyvä muotoiluasia on etukansi. Koska Greta saa virtansa 100% aurinkovoimasta, tarvitset tietyn määrän pinta-alaa aurinkopaneeleille tämän mahdollistamiseksi. Gretalla tämä on ratkaistu etukannella, joka on pääosin peitetty aurinkopaneeleilla antamaan hänelle tarvittavaa energiaa. Etukannen alapuolelta saat myös suuria määriä kuivavarastoa, mikä ei ole yleistä tämän kokoiselle veneelle.

 

Aurinkopaneeleja pidetään usein hauraina komponentteina, joita on käsiteltävä varoen. Tämä ei päde Finerin aurinkopaneeleihin, joita löytyy Gretasta. Voit istua niiden päällä, kävellä niiden päällä tai käyttää niitä säilytystiloina. Ne eivät tarvitse enempää hoitoa kuin lasikuidusta valmistettu kansi. Ainoa asia, joka on pidettävä mielessä, on puhdistaa ne silloin tällöin, jotta tehokkuus pidetään mahdollisimman korkealla.


Greta on erittäin monipuolinen vene, jota voi käyttää eri tilanteissa. Hän on täydellinen kuljetusajoneuvo kesämökillesi ja sieltä pois. 20 merimailin etäisyydellä sinun ei tarvitse pelätä virran loppumista. Hänen suuri etukansi toimii erinomaisesti myös valukannena, ja Greta on loistava kumppani kaikille kalastajille. Vakauden ansiosta sinun ei tarvitse pelätä etukannella seisomista, mikä on hyvin ainutlaatuista tämän kokoiselle veneelle. Tämä ominaisuus auttaa myös veneeseen tultaessa tai siitä poistuttaessa, Gretan vakaus on erittäin hyvä!


Etukansi voidaan käyttää myös aurinkoterassina, sillä se on yli 2 m pitkä, ja siellä on runsaasti tilaa. Tämä sopii niille, jotka haluavat vain nauttia luonnosta, ja hiljaisesta matkasta avovesillä.

 

Turvallisuus on myös yksi asia, joka on pidetty mielessä koko suunnitteluprosessin ajan. Gretalla on kaksinkertainen pohja ja kelluntasäiliöt, mikä tekee hänestä uppoamattoman. Gretan vakiona on myös automaattinen pilssipumppu, joten todennäköisyys hänen täyttymiseen vedellä on erittäin pieni, mutta jos tämä tapahtuu jostain odottamattomasta syystä, sinun ei tarvitse huolehtia, koska hän kelluu, vaikka hän on täynnä vettä.

 

Greta on erittäin monipuolinen ja turvallinen vene, joka tekee sekä sinut, perheesi että ystäväsi onnelliseksi, unohtamatta ympäristöämme, joka kiittää sinua.

Tarkemmat tiedot

You don´t have to be big to make a difference

Finer on moderni yritys, joka näkee vain mahdollisuuksia eikä ongelmia. Kehitys tapahtuu nopeasti, ja pian toivottavasti näet hienomman ratkaisun omassa venesatamassa. Seuraa meitä matkallamme, jotta ympäristöystävällinen veneily olisi edullista ja helppokäyttöistä.

- Emil Finne, TJ ja perustaja

Cathy

Cathystä

Kalakaverisi

Taitettava vene, joka mahtuu Volkswagen Passatin tavaratilaan. Täydellinen kalastukseen, metsästykseen tai jos löydät mukavan järven, jonka haluat tutkia veneellä. Vene on taitettava, ja siinä on kaikki tarvitsemasi. Se sopii kahdelle aikuiselle miehelle ja painaa vain noin 60 kg.

Key specs

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam 

  • L.O.A 3.54 m (10,3')
  • Lenght (Hull) 4.50 m (9,3’)
  • Beam 4.50 m (9,3’)

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.